NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: United dovodi nogometaša Atletico Madrida, City sa ovim potezom iznenadio...

TRANSFER GLASINE: United dovodi nogometaša Atletico Madrida, City sa ovim potezom iznenadio sve, Maradona blizu preuzimanja trenerske palice

Ludilo na nogometnoj pijaci je i zvanično gotovo, ali većina evropskih klubova već pripreman teren za zimski ali i ljetni transfer rok. Ovo ljeto bilo je izrazito zanimljivo, desilo se nekoliko velikih transfera, englezi su po prvi put u historiji zavšili transfer rok ranije od ostalih a financijski fair play je tek ove godine uzeo maha i njegova prava svrha tek sada izlazi na vidjelo. Glasine o budućim transferima već su aktualne, a kako sada stvari stoji januar će biti vrlo zanimljiv.

Crveni vragovi postali su konkurencija Real Madridu za braniča reprezentacije Francuske i Atletico Madrida. Nakon što ovog ljeta nisu uspjeli dovesti pojačanje u odbrani, Manchester United i Josea Mourinho u ekipu žele dovesti Lucasa Hernandeza izvještava France Footbal. Osvajač svjetskog prvenstva pod ugovorom  sa Atleticom je do 2024. godine i ima klauzulu o otkupu od 80 milijuna eura, ali Atletico želi poboljšati njegov ugovor ali također i podići klauzulu na 140 milijuna eura.

>> MOURINHO RASTJERA SVE IGRAČE UNITEDA: Još jedna zvijezda želi otići zbog Jose Mourinha!

Manchester City na radaru ima lijevog beka Real Betisa, Junir Firpa, javlja El Confidencial. 22-godišnji Firpo je privukao pažnju skauta City, koji su svoje izvještaje predali Pep Guardioli koji je od uprave zatražio da mu na zimu dovedu ovog nogometaša.

[su_bet365_100_bonus]

Argentinska legenda uskoro bi mogao preuzeti novi klub u karijeri. Diego Maradona bi tako trebao postati novi menadžer Dorados de Sinaloa, javlja ESPN Mexico. Argentinska legenda osvojila je Svjetsko prvenstvo u Meksiku 1986, ali nikada nije radio u ovoj zemlji do sada.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!