NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United dovodi sjajnog napadača za 100 miliona, dva Engleza na...

Transfer glasine: United dovodi sjajnog napadača za 100 miliona, dva Engleza na meti Lazia, Odegaard se seli u Bundesligu

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

GRIEZMANN DOGOVORIO

Manchester United će pokušati pokvariti dugo očekivani transfer Antoinea Griezmanna u Barcelonu, tvrdi The Sun. Crveni đavoli se nadaju da će iskoristiti Barcinu neodlučnost kako bi u svoje redove doveli vrhunskog nogometaša, koji bi mogao koštati više od 95 milijuna funti. PSG također pažljivo promatraju razvoj situacije oko igrača Atletico Madrida.

ŠOKANTNA SAZNANJA: Evo zašto Sergio Ramos nije pozvao Cristiana Ronalda na svoje vjenčanje!

Lazio je postavio dva nogometaša iz Premier Lige na vrh svoje liste želja jer žele pojačati svoju obranu, prenosi Il Messaggero. Arsenalov Calum Chambers i Newcastleov Jamal Lascelles su duo koji Rimljani prate. Oba nogometaša su impresionirala u nedavno završenoj sezoni Premier lige.

Bayer Leverkusen razmišlja o transferu “čuda od djeteta” odnosno nogkmetaša Real Madrida Martina Odegaarda, navodi BILD. Bundesligaška momčad će ovog ljeta ostati bez Juliana Brandta i traži talentiranu mladu zamjenu, a mladi Španjolac iz Dinamo Zagreb Dani Olmo također je jedna od opcija njemačkog kluba.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!