NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United gubi De Geu bez odštete, zvijezda Ajaxa želi u...

Transfer glasine: United gubi De Geu bez odštete, zvijezda Ajaxa želi u Real, velikani u borbi za Dybalu

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

najbolji sastav

Očekuje se da će Real Madrid ponovo pokrenuti zanimanje za zvijezdu Ajaxa Donnyja van de Beeka idućeg ljeta, javlja AS. Španjolska strana razmatrala je kupnju 22-godišnjeg veznjaka u zadnjem transfer roku, ali odustala je jer trener Zinedine Zidane želio samo Paula Pogbu unatoč otvorenom zanimanju Nizozemca da potpiše za Real.

Napadač Juventusa Paulo Dybala prema Engleskim medijima je još uvijek visoko na listi želja Paris Saint-Germain i Tottenhama. PSG još uvijek traži dugoročnu zamjenu za Neymara unatoč što su uspjeli dovesti na posudbu Maura Icardija, dok Spursi očito žele pojačati ekipu nekim zvučnim imenom.

Juventus je u potrazi za još jednim transferom bez naknade ponovo u Premier ligi, prenosi Mirror, a David De Gea najnoviji je igrač kojeg Stara dama želi dovesti u Italiju. Španjolski vratar ostaje bez ugovora na Old Traffordu na kraju sezone, te bi Juventus trebao to iskoristiti i dovesti Španjolca među stative kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!