NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United i Bayern u borbi za igrača Chelseaja, 250 miliona...

Transfer glasine: United i Bayern u borbi za igrača Chelseaja, 250 miliona za tri mlada Portugalca, Skriniar ide u Premier ligu za 100 miliona

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Manchester United spreman je ući u borbu sa Bayern Münchenom za potpis Callum Hudson-Odoia, tvrdi Daily Mail. Mladi igrač Chelseaja odbija produžiti svoj trenutni ugovor, koji istječe 2020. godine. No Bayern, koji je u siječnju zamalo doveo Hudson-Odoia, sada se suočava s konkurencijom iz Uniteda, kao i Liverpoola te Borussie Dortmund.

OGLASIO SE: Evo što je Hazard rekao o navodnom dogovoru sa Real Madridom!

Manchester United planira potoršiti 250 milijuna funti za tri mlade mlade zvijezde iz Portugala. The Mirror izvješćuje da ekipa sa Old Trafforda želi dovesti Joao Felixa, Rubena Diasa i Brunu Fernandesa, prva dva iz Benfice a trećeg iz Sportinga. United ima dobru saradnju sa portugalskim klubovima te se ovi trenasferi čine realnim.

Manchester City će poslati ponudu od 100 milijuna eura za braniča Intera, Milana Skriniara. CalcioMercato je izvijestio da će se ekipa iz Premier lige suočiti s jakom konkurencijom u vidu Manchester Uniteda i Real Madrida, ako Raphael Varane odluči napustiti španjolsku ekipu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!