NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United kupuje šest igrača u idućoj godini, Chilwell donio odluku...

Transfer glasine: United kupuje šest igrača u idućoj godini, Chilwell donio odluku o svojoj budućnosti, Allegri odbio ponudu iz Premier lige

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

MANCHESTER UNITED OBARA

Prema pisanju Daily Maila, uprava Manchester Uniteda složila se da iduće godine trebaju pokušati dovesti dva napadača, dva središnja veznjaka, središnjeg braniča i lijevog beka tijekom naredne godine. Napadačka pojačanja promatraju se za siječanj, a napadači Mario Mandžukić i Moussa Dembele ciljaju se kao mogući dolasci na Old Trafford kada se prelazni prozor ponovno otvori. U sredini terena, Saul Niguez iz Atletico Madrida i Leicesterov James Maddison također su na Unitedovom radaru, a budućnost Paula Pogbe i dalje je neizvjesna.

Engleski defanzivac Ben Chilwell trebao bi uskoro potpisat novi ugovor sa ekipom Leicester Cityja vrijedan 25 milijuna funti, prenosi Daily Star. Unatoč tome što je proveo pet godina u klubu sa istim ugovorom, Lisice žele “osigurati” Chilwella zbog zanimanja ekipa poput Chelseaja, Manchester Uniteda i Tottenhama.

Bivši trener Juventusa Massimiliano Allegri distancirao se od mogućnosti da preuzme vođenje kluba sa Old Trafforda. 52-godišnjak je istakao da još ne govori dovoljno dobro engleski, a i da se njegova trenerska filozofija znatno razlikuje od one koje preferiraju u Unitedu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!