NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United od naredne sezone ima novog napadača, Aguero ne isključuje...

Transfer glasine: United od naredne sezone ima novog napadača, Aguero ne isključuje povratak u Španiju, Milan kupuje sjajnog krilnog igrača

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

pod jednim uvjetom

Lyonov napadač Moussa Dembele ovog ljeta ne bi odbio prelazak u Manchester United, izvještava Manchester Evening News. United je označio 23-godišnjaka kao glavnog kandidata za poziciju napadača koju Solskjaer želi pojačati. Budući da se Lyon nije uspio kvalificirati se u Europu sljedeće sezone nakon što je Ligue 1 okončana ovaj tjedan, Dembele bi mogao potražiti novi klub na ljeto.

Gareth Bale: Rado bih otišao tamo!

Zvijezda Manchester Cityja Sergio Aguero rekao je da neće isključiti povratak u Španjolsku kada mu istekne ugovor. Aguero se pridružio Cityju iz Atletico Madrida u transferu od 40 milijuna eura 2011. godine a od tada je postao najbolji strijelac Citya svih vremena. Ugovor Argentinca na Etihadu istječe u lipnju 2021. godine.

AC Milan će pokušati dovesti Marseilleovu zvijezdu Floriana Thauvina, javlja Le10Sport. Thauvinov ugovor s Marseilleom istječe 2021. godine, a ekipe iz Ligue 1 čini sve što mogu kako bi uvjerili 27-godišnjaka da potpiše novi ugovor. No, Thauvin čeka ponude iz inozemnog kluba, a a pored Milana Francuza žele još Valencia, Inter i Roma.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!