NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United odustao od Sancha, Strootman se seli u Premier ligu,...

Transfer glasine: United odustao od Sancha, Strootman se seli u Premier ligu, Trippier na meti kluba iz Španije

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Manchester United je okončao zanimanje za igrača Borussie Dortmund Jadona Sancha, navodi ESPN FC. United je dobio negativan odgovor u pregovorima s Dortmundom, koji zahtijevaju čak 90 milijuna funti za mladu zvijezdu. Iako je Sancho još uvijek dugoročni cilj Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer se okrenuo drugim igračima kako bi započeo obnovu ekipe.

SAMO 5 MILIONA EURA: Klopp pronašao pojačanje koje će mu riješiti sve probleme u obrani!

Veznjak Marseillea Kevin Strootman ponuđen je na posudbu Manchester Unitedu, Evertonu i West Hamu, tvrdi Sky Sports. Ekipa iz Ligue 1 će smanjiti troškove nakon razočaravajuće sezone u kojoj su završili na šestom mjestu. Strootman je u prošlosti bio meta Uniteda, ali sada kada ima 29 godina, teško da će potpisati za Crvene đavole.

Atletico Madrid pridružio se utrci za desnog beka Tottenhama Kierana Trippiera, piše Mirror. Napoli je također bio zainteresiran za 28-godišnjaka, a sada im se pridružio i Atletico koji traže zamjenu za Juanfrana. Mauricio Pochettino spreman je saslušati ponude za Trippiera, koji će svoju budućnost donijeti nakon finala Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!