NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United ponovo kupuje u Arsenalu, Camavinga pravi veliki transfer, AC...

Transfer glasine: United ponovo kupuje u Arsenalu, Camavinga pravi veliki transfer, AC Milan dovodi veliko pojačanje

Početkom februara u većini evropskih država završen zimski transfer rok. Mnogi klubovi popunili su igračke nedostatke na pozicijama koje su bile najkritičnije a oni koji to nisu uspjeli, morat će sačekati ljeto kako bi krenuli u novu ofanzivu. Već se uveliko priča o ljetnom  transfer roku i ako je do njega ostalo nekoliko mjeseci.

sjajna gesta Aubameyanga

Manchester United priprema se za slanje ljetne ponude vrijedne 50 milijuna funti za napadača Arsenala Pierrea-Emericka Aubameyanga – kako prenosi Mail. Topnici su spremni unovčiti 30-godišnjaka prije nego što postane slobodni agent 2021. godine, a razgovori o obnovi ugovora bit će ključna točka. United vidi Aubameyanga kao idealnog igrača koji popunjava prazninu koju je Romelu Lukaku ostavio u timu kada se u kolovozu pridružio Interu.

Real Madrid spreman platiti 100 milijuna eura za 29-godišnjaka!?

Barcelona i Liverpool pridružili su se sve većem popisu klubova zainteresiranih za veznjaka Rennesa Eduarda Camavingu, prenosi Sport. 17-godišnjak je već privukao simpatije Arsenala i Manchester Uniteda nakon što je u ovoj sezoni postao standardan u ekipi. Barcelona želi veznjaka poput Camavinge i mogla bi biti spremna platiti do 50 milijuna eura za ovog tinejdžera.

Napadača Betisa Nabila Fekira želi AC Milan, izvještava Calciomercato. Francuz je ove sezone impresionirao u La Ligi sa sedam golova i tri asistencije. Rossoneri su spremni ovog ljeta platiti do 40 milijuna eura za Francuza, zbog klauzule koja mu dopušta da ovog ljeta napusti klub za taj iznos.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!