NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United pravi veliki transfer, Haaland favorizuje ova dva kluba, Rakitić...

Transfer glasine: United pravi veliki transfer, Haaland favorizuje ova dva kluba, Rakitić definitivno odlazi iz Barce

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još više od mjesec dana.

RAKITIĆ IPAK NAPUŠTA

Crveni vragovise  nadaju kupovini velike engleske zvijezde. Manchester United je uvjeren da će slaviti u konkurenciji za potpis Jadona Sancha iz Borussije Dortmund, prenosi Mirror. Man City, Liverpool, Real Madrid, Barcelona i Chelsea svi su zainteresirani za krilnog igrača, ali Crveni vragovi su optimistični kako imaju prednost pred ostalim kandidatima.

SPORTSKI DIREKTOR POTVRDIO: Zvijezda Salzburga bi mogla otići u Liverpool ove zime!

Erlingu Haalandu trebat će vremena da razmotri sve ponude prije donošenja bilo kakve odluke o transferu, navodi Guardian. Norveški reprezentativac, trebao bi napustiti RB Salzburg, a Dortmund i RB Leipzig među vodećim su kandidatima za njegov potpis. No, on je izjavio kako će čekati ponude Manchestera i Juventusa prije donošenja bilo kakve odluke.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Barselonin veznjak Ivan Rakitić karijeru će nastaiti u Juventusu, prenosi Calciomercato. Juventus već od ljeta želi potpisati reprezentativca Hrvatske i još uvijek imaju iste planove. Iako se i Inter uključio u borbu za njegov potpis, Rakitić je odlučio da želi u Juve, ali torinska ekipa želi prodati jednog svog veznjaka prije nego što ga dovedu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!