NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United šalje ponudu od 80 miliona za Nijemca, Haaland na...

Transfer glasine: United šalje ponudu od 80 miliona za Nijemca, Haaland na meti još jednog velikana, Bayern želi dvije trenerske legende

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još nekoliko mjeseci.

Manchester United je spremni poslati ogromnu ponudu za zvijezdu Bayer Leverkusena Kai Havertza, prenosi Mirror. 20-godišnji Havertz privukao je pažnju Man Citya, Liverpoola i Bayerna iz Münchena, a Crveni đavoli se nadaju da će pobjediti u ovoj utrci jer će Leverkusenu ponuditi čak 80 milijuna funti za usluge veznjaka.

ZINEDINE ZIDANE POTVRDIO: Ne želi odlazak jedne od najvećih zvijezda u januaru!

Barca je najnoviji europski velikan koji u svoje redove želi dovesti napadača Salzburga Erling Haalanda, javlja Marca. Tinejdžer je sa sjanim partijama u ovoj sezoni već zapao za oči nekolicini klubova među kojima je i Barcin rival Real Madrid. 19-godišnjak je postigao sedam golova u svoje prve četiri utakmice Lige prvaka ove sezone i najbolji je strijelac takmičenja.

Bayern Munchen užurbano traži novog stalnog trenera nakon odlaska Nika Kovača. Hrvat je bio treći menadžer kluba otkako je Pep Guardiola otišao 2016. godine, ali unatoč osvajanju domaće duple krune prošle sezone, klub je napustio sporazumno u nedjelju. Glavni kandidiati za preuzimanje kluba na duži rok su Arsene Wenger i Jose Mourinho.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!