NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United troši 50 miliona na reprezentativca Engleske, Richarlison na meti...

Transfer glasine: United troši 50 miliona na reprezentativca Engleske, Richarlison na meti velikana, Juve pronašao zamjenu za Dybalu

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Juventus će se okrenuti Iscu ili Jamesu Rodriguezu koji bi trebali biti zamjena za Paula Dybalu ako ode na ljeto, tvrdi Tuttosport. Real Madrid navodno sprema veliku ponudu za reprezentativca Argentine a Dybala i Juve nemaju ništaprotiv transfera ukoliko u suprotnom smjeru stigne adekvatna zamjena.

TUCHEL PRIZNAO: Pored Neymara, i njih dvojica možda neće igrati protiv Uniteda!

Chelsea je među brojnim klubovima koji prate igrača Evertona Richarlisona, navodi Daily Star. Vjeruje se kako AC Milan, Paris Saint-Germain i Atletico Madrid također prate 21-godišnjaka koji je ove sezone postigao 11 golova za ekipu iz Liverpoola.

Manchester United spreman je platiti 50 milijuna funti kako bi potpisao doveo igrača Fulhama Ryana Sessegnona, navodi Daily Express. Sessegnonu je ostalo samo 18 mjeseci od trenutačnog ugovora i ne želi ostati u klubi iz zapadnog Londona koji se suočava s borbom da ostane u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!