NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United u januaru dovodi igrača Juventusa, totalni preokret u slučaju...

Transfer glasine: United u januaru dovodi igrača Juventusa, totalni preokret u slučaju Neymar, meta Liverpoola za sada ne dolazi na Anfield

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

NAKON NEUSPJELOG TRANSFERA U BARCELONU: Neymar dobio poruku upozorenja!

Manchester United ciljat će na napadač Juventusa Mario Mandžukić u siječnju, prenosi The Sun. United je u krizi s napadačem, je su ozlijeđeni Marcus Rashford i Anthony Martial što predstavlja veliki problem jer klub ovog ljeta nije uspio dovesti zamjenu za Romelu Lukakua i Alexisa Sancheza. 33-godišnjak mogao bi biti kratkoročno riješenje za United, nakon što se umalo pridružio klubu na ljeto, ali je transfer propao zbog igračevih zahtjeva.

NA POMOLU TRANSFER SEZONE!? Real Madrid krenuo po jednu od najvećih zvijezda Premier lige!

PSG se nada da će nagovoriti Neymara o produženju ugovora nakon što se nedavno sastao sa čelnicima kluba, javlja Le10Sport. 27-godišnjak priznao je da želi napustiti PSG i ponovo se pridružiti Barceloni ovog ljeta, ali razgovori PSG-a i Blaugrane na kraju su propali. Sada, ono što se činilo nemogućim prije samo mjesec dana, moglo bi postati stvarnost: Neymar ostaje na Parku Prinčeva duži vremenski rok.

Golman Trabzsponspora Ugurcan Cakir produžio je ugovor sa svojim klubom do 2025. Mediji u Engleskoj su prenosili kako su Liverpool i Wolves zainteresirani za turskog stopera koji je za svoju državu upisao jedan seniorski nastup. Prema Ajanssporu, Wolvesi su pokazali interes da ga potpiše, dok su Redsi ranije slali skaute kako bi promatrali 23-godišnjaka u akciji.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!