NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United uskoro objavljuje veliki transfer, Sancho na meti kluba iz...

Transfer glasine: United uskoro objavljuje veliki transfer, Sancho na meti kluba iz Engleske, Dani Olmo se vraća u Španiju

Uskoro počinje ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Aaron Wan-Bissaka ovih dana će obaviti medicinski pregled sa ekipom Manchester Uniteda uoči završetka njegovog 55 milijuna funti vrijednog transfera iz Crystal Palacea. Mediji su potvrdili da je desni bek stigao u Carrington trening centar nakon povratka s međunarodne dužnosti s mladom reprezentacijom Engleske jer su rano napustili europsko prvenstvo u Italiji.

SVE JE GOTOVO: Antoine Griezmann u svoj novi klub prelazi 1. srpnja

Manchester United će ponovno pojačati svoj interes za krilo Borussie Dortmund Jadona Sancha ako Paul Pogba napusti klub, tvrdi Daily Star. Sjajni veznjak Uniteda konstantno je povezan s Real Madridom, a ako ode, Crveni đavoli će pokušati dovesti još jednu zvijezdu u klub kako ne bi gubili na snazi.

Barcelona se pridružila utrci za potpisivanje španjolskog u-21 internacionalca Dani Olma. Dinamo Zagreb je doveo Olma iz njihove akademije 2014. godine, ali je povezan s povratkom u klub u Kataloniju nakon što je pokupio nagrade za najboljeg igrača i najboljeg mladog igrača u hrvatskom prvenstvu prošle sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!