NaslovnicaVijestiTransfer glasine: United želi fantastičnog Španca, Eriksen jednom nogom u novom klubu,...

Transfer glasine: United želi fantastičnog Španca, Eriksen jednom nogom u novom klubu, Barca kupuje sjajnog defanzivca

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer roka, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

ERIKSEN IPAK ODLAZI

Manchester United zainteresiran je za potpisivanje veznjaka Napolija Fabiana Ruiza. Prema CalcioNapoli24, Barcelona i Real Madrid također žele ovog 23-godišnjaka čija se vrijednost trenutno procjenjuje na oko 80 milijuna funti. Ruiz je postigao pogodak i upisao dvije asistencije za Napolij u Seriji A u sezoni 2019-20.

Nogometaš Barce priznao: Prešao bih u Real Madrid!

Christian Eriksen dolazi u Milano u narednim satima na razgovore s Interom prenose Guardian i Fabrizio Romano. Eriksen je spreman potpisati ugovor – njegov trenutni ugovor u Tottenhamu ističe na kraju sezone – dok Inter također završava ugovor s napadačem Chelseaja – Girouda. Trener kluba Antonio Conte doveo je Girouda u Chelsea 2018. godine.

Barcelona je označila braniča RB Leipziga Dayota Upamecanoa svojim glavnim prioritetom u siječnju, a prenosi Sport. 21-godišnji Upamecano je u izvrsnoj formi u Bundesligi a Barca će se morati boriti sa Arsenalom za njegov potpis čija je vrijednost 53 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!