NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Velikan za veznjaka Benfice nudi 100 miliona eura, Milan kupuje...

Transfer glasine: Velikan za veznjaka Benfice nudi 100 miliona eura, Milan kupuje još jedno vrhunsko pojačanje, City kreće po veznjaka Lyona

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Milan je postao glavni kandidat za usluge Hirvinga Lozana, kaže CalcioMercato. Meksička zvijezda PSV-a na meti je nekoliko vrhunskih momčadi, a Napoli je bio među vodećim za njegov potpis. No, dobar odnos između sportskog direktora Milana Leonarda i agenta Lozana, Mino Raiole, ekipi Milana daje najveće šanse za njegov potpis.

STIŽE NOVO POJAČANJE: Barcelona sprema ponudu za ‘najtalentiranijeg’ Nizozemca!

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola učinit će sve potrebno da u svoju ekipu dovede zvijezdu Lyona Tanguy Ndombelea, navodi The Sun. Ndombele je procijenjen na 70 milijuna funti (90 milijuna dolara) a svojim igrama također je privukao pozornost gradskih rivala Citya, Manchester Uniteda.

Mančester Junajted bi trebao poslati ponudu od 100 milijuna funti na adresu Benfice za Joao Felixa, prenosi The Sun. 19-godišnjeg veznjaka su nekoliko puta promatrali skauti Crvenih đavola te u njemu vide jednog od najperspektivnijih nogometaša na svijetu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!