NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Veliki stručnjak stiže u Romu, 120 miliona za Joao Felixa,...

Transfer glasine: Veliki stručnjak stiže u Romu, 120 miliona za Joao Felixa, Barca ne želi Jovića

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

U Romi su poručili da je Antonio Conte prvi izbor uprave da preuzme mjesto glavnog trenera ovog ljeta, izvijestio je Il Tempo. Giallorossi traže trajnu zamjenu za Claudia Ranierija, koji je preuzeo klub nakon otkaza Eusebio Di Francescu te će ga voditi do kraja sezone. U Romi su, kako se izvješćuje, razgovarali s Joseom Mourinhom o povratku u Italiju ali bi ipak u klubu više željeli Contea.

PET IGRAČA DOLAZI ŠEST ODLAZI: Solskjaer pravi čistu na Old Traffordu!

Juventus priprema ljetnu ponudu za zvijezdu Benfice Joao Felixa, tvrdi Tuttosport. 19-godišnja senzacija jedna je od najvećih perspektiva u Europi, a zanimanje za njega samo će se povećati nakon njegovog hat-trick-a u Europskoj ligi ovog tjedna. Za Manchester United se takođe priča da želi portugalskog talenta, ali Juventus ga također promatra i vjeruje da mogu iskoristiti svoj odnos s njegovim sunarodnjakom i klijentom Jorgeom Mendesom i Cristianom Ronaldom kako bi poboljšali svoje šanse.

Barcelona je odlučila staviti potpis napadača Eintrachta Frankfurta Luke Jovića na čekanje zbog njegovog koketiranja sa Bayernom i umjesto toga će pratit još četiri mete izvješćuje Marca. U klubu su sada počeli razmatrati alternative, uključujući Marcusa Rashforda iz Manchester Uniteda, Rodrigo Morena iz Valencije, napadača Lille Nicolasa Pepea i Antoine Griezmann iz Atletica Madrida.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!