NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Veliko pojačanje na putu iz Ajaxa u Manchester, Barca pred...

Transfer glasine: Veliko pojačanje na putu iz Ajaxa u Manchester, Barca pred potpisom nogometnog virtuoza, Newcastle troši 60 miliona na golmana

Pandemija korone uveliko je poremetila planove kompletne civilizacije pa tako i u nogometu. Pitanje je da li će se sezone uopšte privesti kraju a zbog toga je i pod znakom pitanja ljetni transfer rok. Da li će klubovi trošiti, da li će uopšte biti ovog transfer roka? Saznat ćemo u skorije vrijeme a do tada uživajmo u transfer glasinama.

Manchester United ovog ljeta

Zvijezda Ajaxa Donnie van de Beek pojavio se kao glavna transfer meta Manchester Uniteda, tvrdi Express. Jack Grealish iz Aston Vile i Jude Bellingham iz Birmingham Cityja također su spomenuti kao opcije za jačanje sredine terena. No, Van de Beek dolazi s iskustvom igranja na razini Lige prvaka i na njega se gleda kao na mogući odgovor Uniteda gradskom rivalu zbog Kevina De Bruynea.

Ronaldo priznao nekadašnjem rivalu: Zaslužio si Zlatnu loptu!

Barcelona je na pragu dovođenja Miralema Pjanića na Camp Nou, javlja Sport. Veznjak Juventusa blizu je dogovora o četverogodišnjem ugovoru s Barcom, iako Katalonci još uvijek ne smiju pregovarati za Juventusom oko iznosa, smatra se da je ovaj transfer pred realizacijom.

Golman Benfice, Odysseas Vlachodimos, čovjek je kojeg Newcastle United želi postaviti između stativa u ovoj novoj eri kluba, tvrdi Daily Star. Golman koji je procijenjen na 60 milijuna eura, mogao bi biti prvo veliko pojačanje, nakon preuzimanja kluba od strane saudijskog investicijskog fonda.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!