NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Wan-Bissaka donio odluku, Rabiot na meti kluba iz Engleske, Pogba...

Transfer glasine: Wan-Bissaka donio odluku, Rabiot na meti kluba iz Engleske, Pogba se vraća u Juventus?

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Aaron Wan-Bissaka izjavio je da se ovog ljeta neće pridružiti Manchester Unitedu, Chelseaju ili Manchester Cityju, te bi tako ovaj 21-godišnjak trebao ostati u Crystal Palaceu. On je za engleske medije rekao: “Trenutno sam u Crystal Palaceu. Imam validan  ugovor i tu ću biti i sljedeće sezone.”

JURGEN KLOPP OTKRIO: Evo što je rekao igračima nakon teškog poraza protiv Barcelone!

Tottenham i Juventus odlučili su se boriti za igrača Paris Saint-Germaina Adriena Rabiota, kojem na ljeto ističe ugovor. Calciomercato tvrdi ekipe iz Premier lige i Serie A rade na tome da francuskog veznjaka doverdu kao slobodnog agenta kada njegov ugovor na Parku prinčevaa istekne.

Juventus će istražiti mogućnost dovođenja Paula Pogbe natrag u klub iz Manchester Uniteda ovog ljeta, tvrdi Calciomercato. Navodno je Real Madrid vodećui klub u potjeri za francuskom zvijezdom, ali Bianconeri će također pokušati iskoristiti priliku ukoliko zaista bude napušta Old Trafford.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!