NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Xhaka ipak napušta Arsenal, velikan iz Engleske pokazao interes za...

Transfer glasine: Xhaka ipak napušta Arsenal, velikan iz Engleske pokazao interes za Richarlisona, Hulk se vraća u Evropu

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Do početka transfer roka ostalo je svega nekoliko dana, tako da nas čeka mnogo zanimljivosti.

Agent Granita Xhaka potvrdio je da je njegov klijent postigao ugovor s Herthom Berlin. Švicarski internacionalac traži odlazak iz kluba u siječnju nakon burne sezone u kojoj mu je također oduzeta i kapetanska traka. Xhaka se nada da će se Arsenal i Hertha dogovoriti oko naknade za transfer, tako da vezni igrač može napustiti klub sljedeći mjesec.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Manchester United označio je Richarlisona potencijalnom metom uporedo s njihovim potjerom za Erlingom Haalandom, javlja Evening Standard. Zvijezda Evertona igra odlično od njegovog dolaska na Merseyside, stoga zanimanje drugih klubova ne teba da čudi. Očekuje se da će Crveni vragovi biti aktivni u januaru kako bi ponovo postali konkurentni u Engleskoj.

Espanyol se priprema za transfer brazilskog napadača Hulka, tvrdi Marca. 33-godišnjak, koji trenutno igra za Shanghai SIPG u kineskoj Super ligi, u dosadašnjoj karijeri je igrao odlično, koja ga je do sada odvela iz njegove rodne zemlje u Japan, Portugal i Rusiju. Na većoj razini nije igrao iako je to mogao bez problema.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!