NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Završena saga oko Eriksena, bivši igrač Arsenala i Citya pronašao...

Transfer glasine: Završena saga oko Eriksena, bivši igrač Arsenala i Citya pronašao klub u Francuskoj, Payet bi se mogao vratiti u Premier ligu

Transfer rok je uveliko započeo i već smo mogli svjedočiti nekolicini zanimljivih transfera, što nam daje naznake da bi ovog januara mogli gledati veliki “shopping” najvećih evropskih klubova. Mnogi žele popuniti nedostatke u ekipama, a ljeto je daleko kako bi čekali ljetni transfer rok, kao što je to bio slučaj prethodnih godina.

Dimitri Payet objasnio zašto je morao napustiti West Ham

Christian Eriksen će sljedeći tjedan dovršiti transfer u Inter u vrijednosti 20 milijuna eura, prenosi Guardian. Inter je slao nekoliko ponuda za dansku zvijezdu prije nego što su se klubovi međusobno konačno dogovorili. Eriksen će potpisati četverogodišnji ugovor u vrijednosti od 260 000 funti tjedno, koji bi uz dodatke mogao porasti na 320 000 funti.

Setien: Ne igramo dobro, Griezmann prva opcija za centarfora

Bivši bek Manchester Citya i Arsenala Bacary Sagna pregovara s Nantesom, javlja L’Equipe. Nakon što mu je istekao ugovor s ekipom Montreal Impact, 36-godišnjak mogao bi se vratiti u svoju domovinu.

Unatoč glasinama koji povezuju Dimitrija Payeta s prelaskom u West Ham, menadžer David Moyes rekao je kako od transfera za sada neeć biti ništa. Payet je igrao za West Ham već sezonu i pol prije nego što je 2017. otišao u Marseille, a tada je imao status velike zvijezde Premier lige.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!