NaslovnicaVijestiTransfer karijere: Marko Rog nije dobio priliku u Napoliju ali ga zato...

Transfer karijere: Marko Rog nije dobio priliku u Napoliju ali ga zato u španskom velikanu nestrpljivo čekaju

Hrvatski vezni nogometaš Marko Rog umoran je od čekanja da napokon dobio priliku za igru u dresu Napolija, te će tako u sljedećih nekoliko dana vrlo vjerovatno promijeniti klub i krenuti u Španjolsku.

Hrvatski vezni nogometaš Marko Rog napustit će talijanski Napoli do kraja mjesece, gdje još od 2016. godine, kada je došao iz zagrebačkog Dinama u Italiji, nije dobio pravu šansu. Marca izvješćuje kako će 23-godišnji vezni igrač vjerojatno nastaviti karijeru u španjolskoj Sevilli, koja će ga posuditi do kraja sezone uz mogućnost otkupa ugovora za 15 milijuna eura.

Transfer glasine: Hysaj na putu za Englesku, Real šalje 90 miliona za igrača Juventusa, United odbio ponudu Arsenala

Marko Rog je odigrao 67 utakmica u Napoliju u prethodne dvije i pol godine gdje je postigao samo dva gola uz upisane dvije asistencije na svoj konto. Zbog marginalne uloge u ekipi koju je tada predvodio Maurizio Sarri ostao je bez mjesta u hrvatskoj reprezentaciji koja je zauzela drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Dolaskom Ancelottija stvari se nisu promjenile, te će tako Marko Rog sebi obezbjediti još jedan odličan transer u ekipu koja bi trebala iskoristiti sav njegov potencijal koji je ogroman.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!