NaslovnicaVijestiTRANSFER KARIJERE ZA CUOTINHA: Liverpool ga pustio

TRANSFER KARIJERE ZA CUOTINHA: Liverpool ga pustio

Proteklo ljeta čelnici Liverpoola nisu pustili Philippea Coutinha da napusti klub, ali ipak s vremenom su i oni omekšali.

Coutinha

Proteklog ljeta čelnici Livepoola su bili jasni – nećemo prodati Coutinha ovog ljeta.

Na polovici sezone Liverpool je promjenio svoje mišljenje, to jeste odlučili su Courinha pustiti da ide iz kluba, a kao prvi klub koji je zainteresovan za njegove usluge spominje se Barcelona.

[su_oglas]

Marca postavlja pitanje zašto bi Courinho, koji ove sezone igra odličan nogomet, otpisao svoju glavnu ulogu u Liverpoolu.

Ipak, Marca misli kako je za to ‘kriv’ trener Redsa Jurgen Klopp, koji je prije par dana izjavio kako je pametno dovesti igrača u pravom trenutku.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Ključ uspjeha je dovesti igrača u pravom trenutku. Mi ovdje tako radimo, kada nekog želimo dovesti dovedemo ga u pravom trenutku”, rekao je trener Liverpool Jurgen Klopp za The Sun.

Proteklog ljeta to nije bio pravi trenutak, jer su se mnogi poudali u Coutinha, a u toku su bile pripreme, te su treneri iza tavrotenih vrata slagali svoje kockikce, te odlučivali ko ostaje, a tko može napustiti momčad.

Liverpool se nije htio odreči Coutinha, ali ipaka došlo je do velih ponuda od strane Barcelone. Jer Barcelona je u potrazi za sličnim igračem kao što je to bio bišvi igrač Barcelone Brazilac Neymar.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!