NaslovnicaVijestiTRANSFER NA POMOLU: Dybala na izlaznim vratima Juventusa

TRANSFER NA POMOLU: Dybala na izlaznim vratima Juventusa

Paulo Dybala više nije zadovoljan u Juvnetusu, izgubio je mjesto u prvih jedanaest, te je transfer na pomolu. Allegri tvrdi onaj ko ne trči – neće ni igrati.

TRANSFER NA POMOLU

Dybala neće biti ni u ekipi protiv Rome ukoliko se oporavi Hrvat Mario Mandžukić. Čelnike Juvea je razbijesnilo to što Paulov brat zajedno sa agentom ide po Evropi, te pregovaraju sa ostalim klubovima, bez dozovole.

Naime, Dybalin agent je u Parizu razgovarao sa čelnicima tog kluba oko mogućnosti da Argentinac pojača redove PSG-a, ukoliko Neymar napusti klub.

[su_live_koeficijenti]

Dybalin agnet je pored PSG, ponudio Paula još Barceloni i Manchester Cityu, koji bi mogao ostati bez Aguera, a u Juventusu više ne pregovaraju oko novog ugovora Dybale.

Kako pišu mediji iz Italije Dybala neće biti ispod 200 miliona eura, a Juventus za sada najbolje razgovara sa Realom, jer pored novca oni žele i igrača kraljevskog kluba Matea Kovačića.

Dybala će sigurno na ljeto napusiti Juvenuts, a navodno su ga upozorili da njegov agent ne pregovara sa ostalim klubovima bez njihovog znanja.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“U ovoj momčadi ne postoji – ja nego – mi”, rekao je kratko Allegri prije par dana, nakon što su ga novinari upitali oko Dybale.

“Činjenica da Dybała sjedi na klupi, mu ne oduzima ništa. Još uvijek u fazi sazrijevanja i ima samo 24 godine. Na trenereu je da odluči da li mu određeni igrač više koristi u početnih jedanaest ili na klupi”, rekao je Juventusov mendžer Marotta, te dodao:

“Veliki klub uvijek stoji iza igrača i na terenu i van njega. Nije tajna da Dybała nezadovoljan, ali još uvijek može odskočiti i dokazati svoju vrijednost. Naravno, nije sretan na klupi, ali razumije i prihvaća odluku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!