NaslovnicaVijestiTRANSFER NA POMOLU? Jedna od najvećih zvijezda Reala govorio o svojoj budućnosti...

TRANSFER NA POMOLU? Jedna od najvećih zvijezda Reala govorio o svojoj budućnosti u klubu!

Zvijezda Real Madrida i reprezentacije Španije, Isco već duže vrijeme meta je transfer glasin koje govore o tome da je blizu odlaska iz kraljevskog kluba, gdje ima problema s trenerom Santiago Solarijem.

tri kluba zainteresirana za Isca

Vezni igrač Real Madrida Isco jedan je od najvećih gubitnika pri promjeni trenera u Realu gdje je Argentinac Santiago Solari naslijedio Julena Lopeteguia. Odnos između njega i Solarija je loš, budući da Isco u zadnje vrijeme ima sve manju i manju marginalnu ulogu u Realu, tako da i ne iznenađuju glasine da bi kreativni veznjak mogao napustiti Madrid u bliskoj budućnosti.

BIZARNO OTKRIĆE: Kako su u Arsenalu uništli jednog od najvećih engleskih talenata zbog KLAUZULE u ugovoru

On već sada ima mnogo ponuda od eminentnih europskih klubova, a dosad Isco nikada nije objasnio svoju verziju priće ili svoju viziju daljnje karijere ukoliko napusti Real.

U razgovoru za španjoslke medije, Isco je govorio o glasinama i dao vrlo jasan odgovor.

“Ne razmišljam o tome da napustim Real u zimskom transfer roku. Ovdje sam vrlo sretan i moj jedini cilj je osvojiti nove trofeje sa Realom”, rekao je Isco.

Španjolski mediji su Isca već ranije dovodili u vezu s klubovima poput Juventusa, Pariza Saint Germaina, Chelsea, Manchester Citya, pa čak i Barcelone, a za njegovu prodaju će tražiti oko 100 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Deschampsov izbor za Europsko prvenstvo: Evo tko je na popisu francuske...

0
Didier Deschamps, francuski izbornik, otkrio je popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Iako izbornici mogu povesti 26 igrača, Deschamps je odabrao njih 25....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!