NaslovnicaVijestiTRANSFER NA POMOLU: Ko odlazi iz PSG-a, Mbappe ili Neymar?!

TRANSFER NA POMOLU: Ko odlazi iz PSG-a, Mbappe ili Neymar?!

Kako stvari stoje, PSG će morati da proda jednu od prve dvije zvijezde tima – Kylian Mbappe ili Neymar mogli bi napustiti Parižane, zbog problema francuskog kluba sa financijskim fair-playom.

Neymar ili Mbappe

Kršenje financijskog fair-playa moglo bi da košta PSG “oslobađanja” jedne od dvije najveće zvijezde tima – Neymara ili Mbappea. Prema navodima L’Equipea, strah od žestokih sankcija UEFA je na “Parku prinčeva” dosegao tolike razmjere da se prodaja Neymara ili Mbappea već sada čini kao nešto prilično izvijesno.

Isti list navodi da se ta odluka još nije iskristalisala u Parizu, ali da je pritisak ostalih europskih velikana koji ne “leže” na kapitalu prebogatih šeika toliki da prilika za kompromis gotovo i ne postoji.

Činjenica da su Mbappe i Neymar stigli u PSG za nestvarnu sumu od 402 milijuna eura je “kost u grlu” mnogima, što je i izazvalo mnoge europske klubove na reakciju, odnosno na pritisak na UEFA. Prema informacijama do kojih je stigao L’Equipe razmatranje prodaje Neymara ili Mbappea je bilo jedini povod za nedavni sastanak održan u Dohi.

Pomenuta informacija je odmah izazvala licitaciju, kako u medijima, tako i na društvenim mrežama. Mnogo je više onih koji smatraju da će u slučaju odluke da se proda jedan superstar to biti onaj mlađi – Kylian Mbappe.

Francuski tinejdžer bi u ovom trenutku mogao da donese Parižanima oko 250 milijuna eura, a nije teško pogoditi da je jedan od rijetkih potencijalnih kupaca Real iz Madrida. Kraljevski klub je odavno bacio “mamac” za Mbappea, i ukoliko odluka šeika bude prodaja 19-godišnjeg napadača, nova stanica u njegovoj karijeri biće Madrid.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!