NaslovnicaVijestiTRANSFER NEYMARA U ŠPANJOLSKU SE ZAVRŠAVA U NAREDNIH NEKOLIKO SATI? Senzacionalna ponuda...

TRANSFER NEYMARA U ŠPANJOLSKU SE ZAVRŠAVA U NAREDNIH NEKOLIKO SATI? Senzacionalna ponuda Real Madrida – evo paketa kojeg su spremili za PSG!

Real Madrid, kako se izvješćuje, priprema senzacionalnu ponudu za superzvijezdu PSG-a Neymara u dogovoru koji bi trebao biti formaliziran u narednim satima.

TRANSFER NEYMARA

Prema Don Balonu, Real će okušati svoju sreću sa ponudom u koju će uključiti Gareth Balea i James Rodrigueza koji bi prešli u PSG u sklopu dogovora za Neymara.

U izvješću se navodi da bi Madrid mogao sastaviti ovaj paket u narednih nekoliko sati, dok izgledaju kako će pobijediti svog rivala Barcelonu, što bi bilo jedno od najvećih pojačanja ovog ljeta.

Neymar se i dalje povezuje sa Barcom kao izvještaj iz ožujka o tvrdnji RMC-a, da se Brazilac može vraitti u svoj bivši klub, a Philippe Coutinho bi se zaputio u francusku prijestolnicu kao dio tod transfera.

Najava Premier League 2019/2020

Ipak, pretpostavljamo da bi PSG možda više želio dovesti dva igrača za Neymara, pa će biti intrigantno vidjeti može li Real Madrid biti uspješan, ako njihova ponuda uključi Balea i Rodrigueza.

Nijedan od ovih igrača se ne snalazi već neko vrijeme, iako su i dalje talentirani kada su u formi i mogli bi igrati mnogo bolje na nivou Francuske lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!