NaslovnicaVijestiTRANSFER PRED REALIZACIJOM: Četvrta ponuda Bayerna ipak slomila otpor Chelseaja

TRANSFER PRED REALIZACIJOM: Četvrta ponuda Bayerna ipak slomila otpor Chelseaja

Bayern München danas je poslao i četvrtu zvaničnu ponudu za nogometaša Chelseaja i veliku mladu nadu Callum Hudson-Odoi, koju je na kraju prihvatio londonski klub kako prenose mediji sa Otoka.

Ekipu Bayerna u lovu na mladu englesku zvijezdu Calluma Hudson-Odoia nisu zaustavile ni tri odbijene ponude engleske ekipe u nekoliko prethodnih dana. Nejmački velikan je danas poslao i četvrtu ponudu te je tako napravio veliki korak ka realizaciji transfera ovog 18-godišnjeg mladića.

POCHETTINO U MANCHESTER UNITEDU? Da li ovo znači da Argentinac preuzima klub sa Old Trafforda?

Guardian je izvijestio da je Bayern pristao na zahtjeve Chelseaja i poslao ponudu od 35 milijuna funti, a sam Hudson-Odoi odigrao je glavnu ulogu u transferu, tvrdeći da želi nastaviti karijeru u redovima njemačkog diva.

Ako se Hudson-Odoi doista dogovori s Bayernom, on će postati treći engleski biser koji se odlučiti preseliti se u Bundesligu u relativno kratkom vremenu. Prije njega na takav potez su se odlučili Jadon Sancho i Reiss Nelson, koji su odlaskom u Dortmund i Hoffenheim napravili pun pogodak.

Odoia u redovima Chelseaja na ostanak nije uspio nagovoriti ni Maurizio Sarri koji je prije nekoliko dana izjavio kako bi ostanak u domaćem okruženju bio najbolji za razvoj njegove karijere.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!