NaslovnicaVijestiTransfer saga se završava: Dani Olmo napustio pripreme Dinama, transfer pred realizacijom

Transfer saga se završava: Dani Olmo napustio pripreme Dinama, transfer pred realizacijom

Saga oko prelaska španjolskog nogometaša u jednu od najboljih liga u Europi vuče se već jako dugo. Činilo se da ima previše prepreka, ali stvari su očito urodile plodom.

Navodno je Dani Olmo napustio pripreme zagrebačkog Dinama u Rovinju i otputovao u Njemačku, kako neslužbeno saznaju Njemački mediji. Španjolca još samo dijeli potpis od početka suradnje s RB Leipzigom.

Neslužbene informacije govore kako će ovo biti najveći transfer u povijesti Dinama i hrvatskog klupskog nogometa. Točne brojke još nisu poznate, za sada ovaj rekord drži Marko Pjaca, za kojeg je Juventus 2016. godine Dinamu platio 23 milijuna eura.

Olmo je u Zagreb stigao 2014. iz Barcelone, a do sada je odigrao 124 utakmice, postigao 34 pogotka i upisao 28 asistencija. Sa klubom je osvojio četiri naslova državnog prvaka i tri trofeja, s mladom španjolskom reprezentacijom postao je europski prvak, a debitovao je i u A selekciji Furije.

Leipzig ove sezone vodi Julian Nagelsmann, a Bikovi su na prvom mjestu u njemačkoj Bundesligi i imaju četiri boda prednosti ispred Bayerna. Ukoliko dođe do transfera, Dani Olmo neće imati pravo nastupa u Ligi prvaka, s obzirom da je već nastupao u tom takmičenju u dresu Dinama.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!