NaslovnicaVijestiTRANSFER SKORO PA ZAVRŠEN: Inter održao pregovore sa agentom zvijezde Chelseaja!

TRANSFER SKORO PA ZAVRŠEN: Inter održao pregovore sa agentom zvijezde Chelseaja!

Napadač Chelseaja Olivier Giroud mogao bi ovog mjeseca biti u Interu nakon što su talijanski divovi stupili u kontakt sa njegovim agentom.

TRANSFER SKORO

Ovo je za 33-godišnjaka bila frustrirajuća sezona do sada ove godine, jer je bio ograničen na samo sedam nastupa u svim natjecanjima, a nije uspio izbaciti Tammyja Abrahama u startnih 11.

Sa EURO-om 2020 koje nam dolazi ovog ljeta, zajedno s činjenicom da mu trenutni ugovor istječe na kraju sezone, postavile su se sumnje u njegovu budućnost na Stamford Bridgeu.

Kraj transfer roka se brzo približava ovog mjeseca, ali prema Sky Sport Italiji, Inter bi ga ipak mogao dovesti iz zapadnog Londona.

Izvještaj tvrdi da su divovi iz Serie A stupili u kontakt s njegovim agentom, a Giroud se navodi da je otvoren za prelazak na San Siro. Međutim, naglašeno je da do sada ne postoji dogovor između dva kluba, ali on je sada prioritet Intera da pojača njihov napad nakon što im je nanesen udarac u potrazi za napadačem Napolija Fernandom Llorenteom.

Imajući to u vidu, čini se da će se svesti na to mogu li dva kluba postići sporazum, ali transfer bi naizgled imao smisla za sve zainteresirane.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!