NaslovnicaVijestiTRANSFER U PSG? Evo što Luka Modrić misli o mogućem odlasku iz...

TRANSFER U PSG? Evo što Luka Modrić misli o mogućem odlasku iz Real Madrida!

Prema pisanju španjolskih medija, zvijezda Real Madrida i jedan od najboljih veznjaka na svijetu Luka Modrić ne planira napustiti ‘kraljevski’ klub ovog ljeta, unatoč tome što se u posljednje vrijeme povezuje sa odlaskom u Paris Saint-Germain.

Modrić ne želi u PSG

U posljednjih nekoliko tjedana pojavile su se špekulacije kako u Real Madridu razmatraju mogućnost njegove prodaje kao dio velikog remonta koji je Zidane napravio ovog ljeta.

Pored toga, pisalo se kako su ga Los Blancosi čak i ponudili PSG-u kao dio mogućeg dogovora kada je u pitanju Neymar, za kojeg i dalje pokazuju interes. Međutim, radio Onda Cero je sve to negirao, potvrdivši kako Luka nema ni najmanju namjeru napustiti Santiago Bernabeu ovog ljeta.

Iako je prelazni rok danas zatvoren za klubove iz Premier lige, klubovi iz ostalih liga petice imaju vremena do kraja mjeseca da dovedu nova pojačanja. Ipak, Modrić je uvjeren kako neće napustiti Real Madrid, u koji je stigao 2012. godine iz Tottenham Hotspura.

Jučer se pisalo kako su čelnici kluba ponudili njega i čak 120 miliona eura Parižanima za Neymara, ali ta informacija je lažna. Čak i da su u redovima francuskog prvaka prihvatili ovakvu ponudu, Modrić ne bi želio otići na Park prinčeva, dok ni Neymar nema namjeru doći na Santiago Bernabeu, jer mu je želja vratiti se u svoj bivši klub Barcelonu.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!