NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Čak tri velika tranfsera danas službeno potvrđena!

TRANSFER VIJESTI: Čak tri velika tranfsera danas službeno potvrđena!

SLUŽBENO – Arsenal, AS Monaco i West Ham danas su potvrdili kako su doveli nova pojačanja. Sva tri transfera “teška” su 20+ milijuna eura. Arsenal je doveo supertalentiranog 16-ogodišnjaka, West Ham mladog stopera, a Arsenal sjajnog golmana.

transfer vijesti

West Ham je danas službeno potvrdio kako je Issa Diop novi ‘čekičar’. Issa Diop je 21-ogodišnji stoper koji u London stiže iz Toulousea. Issa Diop je jedan od najskupljih mladih stopera Ligue 1 i mnogi veliki klubovi u Europi promatrali su ovog talenta, ali West Ham prvi je bio spreman dati 25 milijuna eura za visokog stopera koji je potpisao ugovor na 5 godina.

[su_live_koeficijenti]

AS Monaco potpisao je ‘anonimusa’. Williem Guebbels, 16-ogodišnji krilni napadač koji je iz Lyona stigao u transferu teškom čak 20 milijuna eura za igrača koji je u profesionalnom nogometu odigrao tek 87 minuta. Bez dileme – riječ je o fenomenalnom talentu, a to dokazuje i činjenica da sa samo 16 godina vrijedi 6 milijuna eura prema transfermarktu – no Monaco je bio spreman izdvojiti i 20 milijuna eura, a Monaco je poznat kao klub koji sjajno prepoznaje talente. Prošle godine AS Monaco je doveo 16-ogodišnjeg Pietra Pellegrinija – koliko su pogodili znat ćemo za koju godinu.

Arsenal je objavio kako su doveli kapitalca – golmana koji će nasljediti Petra Cecha. Novi topnik je Bernd Leno, 26-ogodišnji golman koji je iz Bayera iz Leverkusena stiže u transferu teškom 22 milijuna eura. Bernd Leno za “novi” Emeryjev Arsenal potpisao je na 5 godina.

[su_bet365_koeficijenti]

To su transferi koji su danas i službeno potvrđeni, a od špekulacija o kojima se priča da bi mogli biti uskoro potvrđeni su potpis Emrea Cana za ‘Staru damu’, potpis Nianggolana za Inter te Pastorea za Romu. Također, Conte bi trebao dobiti otkaz, a klupu Chelseaja trebao bi preuzeti Sarri. Gelson Martins blizu je potpisa za Everton, a Gianluigi Buffon gotovo je sve dogovorio s bogatim klubom iz Pariza. Također, moguće je i kako bi Nzonzi mogao u Arsenal, a u Sevilli bi ga zamijenio Marcos Llorente iz Real Madrida.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!