NaslovnicaVijestiTransfer zabrana Real Madrida bi mogla pomoći Arsenalu da dovede napadača Juventusa

Transfer zabrana Real Madrida bi mogla pomoći Arsenalu da dovede napadača Juventusa

Transfer zabrana Real Madrida bi mogla pomoći Arsenalu da dovede napadača Juventusa. Arsenal bi mogao obnoviti svoje pokušaje da potpiše napdača Juventusa Alvaro Moratu ovog ljeta, potpomognuti činjenicom da je Real Madrid dobio zabranu transfera i neće se moći boriti sa njima ta ovog igrača.

Transfer zabrana Real Madrida bi mogla pomoći Arsenalu

The Sun tvrdi da bi Arsenal mogao napraviti još jedan pokušaj u kupovini Morata, što nije učinio prije nego što se preselio u Italiju u 2014. godini.

U to vrijeme, Arsenal je umjesto toga doveo Danny Welbecka, ali je Arsene Wenger potencijalno ciljao da pretvori svoj klub u dominantnu supersilu Premiershipa, više imena zvijezda bi moglo biti na listi kupovine francuskog stručnjaka za ovo ljeto.

Zaista, The Sun nagađa da će zabrana transfera za Real Madrid ove nedelje poslužiti kao poticaj za Arsenal da bude još uporniji u pokušaju dovođenja Morate.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Los Blancosi su postavili otkupnu klauzulu koja je bila aktivirana i španac je napustio Primeru, stavljajući ih u poziciju da budu prvi koji bi razgovarali sa igračem u slučaju Moratinog ponovnog vraćanja na Santiago Bernabeu.

Sa suspenzijom koju su dobili od FIFA-e, Zinedine Zidane će izgleda morati raditi sa onim što ima do ljeta 2017. godine, ukoliko žalba koju je Real poslao FIFA-i ne bude prihvaćena.

Morata je u međuvremenu zauzeo klupu u Torinu nakon dolaska Paulo Dybala i to sugeriše da bi Arsenal ovdje mogao da dovede novo pojačanje koje bi im mnogo značilo u narednoj sezoni.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!