NaslovnicaVijestiTRANSFER ZVIJEZDE REAL MADRIDA DOGOVOREN: Nakon što za njega nema mjesta na...

TRANSFER ZVIJEZDE REAL MADRIDA DOGOVOREN: Nakon što za njega nema mjesta na Bernabeu, jedan od najboljih na svijetu odlazi u PSG!

Vratar Real Madrida Keylor Navas na pragu je priključenja PSG-u nakon što se već oprostio na Santiago Bernabeu.

TRANSFER ZVIJEZDE

Thibaut Courtois je zamijenio Navasa kao vratara broj jedan u Madridu kada se pridružio klubu iz Chelseaja za 35 milijuna funti prošlog ljeta, piše BBC Sport.

Naas je služio kao vratar prvog izbora za Los Blancose od odlaska klupske legende Ikera Casillasa 2015. godine, pomažući timu da osvoji tri uzastopne krune Lige prvaka i jedan naslov La Lige.

Vrijeme 32-godišnjaka u Madridu dolazi kraju, a njegova želja je osigurati redovitu prvu postavu negdje drugdje, gdje želi ponovo otkriti svoju formu.

PSG je ranije ovog ljeta prodao Kevina Trappa Frankfurtu i nestrpljivo žele dovesti još jednog vratara prije kraja prijelaznog roka 2. rujna, a Navas je bio na vrhu te liste.

Prema La Nacionu, sada izgleda da je Real Madrid dogovorio stalni transfer sa PSG-om i trebao bi da se dovrši u narednih nekoliko dana.

Navas je jedan od najboljih vratara na svijetu i zaslužuje da iz tjedna u tjedan igra na najvišoj razini, zbog čega je prelazak u PSG u ovoj fazi njegove karijere pametan potez.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!