NaslovnicaVijestiTRANSFERI: Chelsea dovodi Mourinhovu metu, Aguero i Silva na izlaznim vratima Etihada,...

TRANSFERI: Chelsea dovodi Mourinhovu metu, Aguero i Silva na izlaznim vratima Etihada, Lacazette napušta Lyon

Trener Chelseaja Antonio Conte se, prema pisanju engleskih medija, okrenuo dovođenju Victora Lindelofa, koji je već duže vrijeme meta Manchester Uniteda.

Chelsea dovodi Lindelofa, Lacazette napušta Lyon

Prioritet ‘plavaca’ ove zime je dovođenje defanzivca, a 22-godišnjak se uklapa u planove. Jedini problem je taj što je za igrača interes pokazao i Jose Mourinho, koji je već nudio 38 miliona funti, ali Benfica traži veću sumu.

Manchester City se nalazi u velikim problemima, klub bi mogli napustiti Sergio Aguero i David Silva. Navodno je Pep Guardiola spreman pustiti Aguera da napusti klub zbog velikog broja razloga, a prije svega zbog toga što je Argentinac često povređen, a i zbog dolaska Gabriela Jesusa.

U međuvremenu, The Sun piše kako je i David Silva na izlaznim vratima, te bi za 50 miliona funti mogao otići u Kinu. Također, Samir Nasri, koji je trenutno na posudbi u Sevilli, je meta kineskih klubova, te bi za oko 30 miliona fnti mogao napustiti Etihad do kraja mjeseca. Ovaj dvojac je velika želja bivšeg trenera Manchester Cityja Manuela Pellegrinija, koji je trenutno na klupi Hebei China Fortunea.

[su_euro_soccer_bonus]

Još jedna zvijezda koja bi ove zime mogla promijeniti sredinu je napadač Lyona Alexandre Lacazette. Francuski reprezentativac je u nevjerovatnoj formi ove sezone, postigao je 17 golova u 16 ligaških nastupa, a u prethodne dvije sezone je postizao preko 20 golova u ligi.

Svojom formom je privukao pažnju mnogih europskih velikana, uključujući i Arsenal, čiji čelnici ga na sve načine pokušavaju nagovoriti na dolazak u London.

Lacazette sa Lyonom ima ugovor do 2019. godine, ali Umtiti, koji je klub napustio prošlog ljeta i stigao u Barcelonu, rekao je za francuski Canal+ da će njegov bivši suigrač sigurno napustiti klub.

“Imam puno poštovanja prema Lyonu, to je jedan od najvećih francuskih klubova, ali doći će vrijeme kada će Lacazette morati napustiti klub. On ima tu želju, poznajem ga, samo čeka pravi trenutak.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!