NaslovnicaVijestiTRANSFERI DANA Alaba dogovorio sa Realom, Ancelotti dovodi napadača, United želi braniča...

TRANSFERI DANA Alaba dogovorio sa Realom, Ancelotti dovodi napadača, United želi braniča Sociedada, Dele Alli napušta Tottenham, Kovač poslao ponudu za Brazilca!

Zimski prijelazni rok je u punom jeku od početka nove godine, a na Svijet Kladjenja portalu možete pronaći najnovije transfere i glasine o njima.

TRANSFERI DANA

Kovač dovodi Marcela iz Reala?

Niko Kovač želi pojačati svoju momčad ovog siječnja, a navodno mu je prva meta legenda Reala Marcelo, navode francuski mediji.

Marcelo će uskoro navršiti 33 godine, a prije 14 godina je stigao u Real. Brazilcu istječe ugovor za godinu i pol, te je ispao iz prve postave. Postao je zamjena za Ferlanda Mendyja. Za njega je zainteresiran još Juventus.

Niko Kovač je ponudio Marcelu šest milijuna eura godišnje, što je značajno manje u odnosu na devet milijuna koje ima u Realu!

West Ham je ozbiljan oko potpisivanja napadača Seville Youssefa En-Nesyrija kao zamjenu za Sebastiana Hallera.

Španolski klub je navodno rekao West Hamu da im nedostaje gotovo devet milijuna funti ako žele potpisati igrača ovog mjeseca. Iako je Michail Antonio igrao dobro ove sezone, West Ham nema klasičnog napadač u svojoj momčadi otkako se Haller pridružio Ajaxu ranije ovog siječnja.

Navodno je West Ham poslao ponudu od 30 milijuna eura za napadača Seville. Marca izvještava da West Ham sada mora izdvojiti 40 milijuna eura ako ga želi potpisati ovog mjeseca, što znači da će morati platiti dodatnih 10 milijuna.

Manchester City, Liverpool i Leeds žele dovesti Adama Traorea.

Prema pisanju engleskih medija, trojac je zainteresiran za potpisivanje bivšeg igrača Barcelone i Aston Ville u zimskom prijelaznom roku. Međutim, tvrdi se da Wolvesi nisu spremni prodati Traorea za manje od 35 milijuna funti.

Vukovi nerado pušta Traorea, jer su već izgubili Dioga Jotu od Liverpoola u transferu vrijednom 41 milijun funti još u rujnu 2020. godine.

Totenham razmatra moguću ponudu za potpisivanje napadača Sothamptona Dannyja Ingsa.

Engleski reprezentativac Ings je ove sezone bio u dobroj formi za Southampton, upisavši sedam golova u samo 13 nastupa u Premier ligi. Još nije produžio ugovor sa klubom unatoč tome što je održao pregovore prošle godine, s tim da njegov trenutni ugovor istječe na ljeto 2022. godine.

Aston Villa na rubu dovođenja novog pojačanja iz Marseillea.

Villa vodi napredne razgovore sa Marseilleom oko transfera vrijednog 16 milijuna funti za veznjaka Morgana Sansona. Sanson je pomogao Marseilleu da završi na drugoj poziciji u Ligue 1 prošle sezone, ali se trenutnoj nalaze na šestoj poziciji sa 10 bodova zaostatka za vodećim PSG-om.

Andre Villas-Boas potvrdio je tijekom vikenda da postoji interes Premier lige za Sansona, koji je također povezan s Tottenhamom i Arsenalom.

“Vidjet ćemo – prijelazni rok je otvoren, Sanson je igrač koji je visoko ocijenjen”, rekao je Villas-Boas na svojoj konferenciji za novinare nakon utakmice. “Službeno, nismo još uvijek dobili nikakve ponude, osim ako se to nije dogodilo tijekom utakmice.”

“On je dječak koji zbog svojih karakteristika zanima engleske momčadi i moguće je da bi se nešto moglo dogoditi.”

Juventus prodaje Khediru kako bi finansirao transfer Girouda

Juventus želi dovesti Oliviera Girouda, napadača koji je nezadovoljan u Chelseaju. No, prije nego što krenu po Francuza, moraju prvo prodati njemačkog veznjaka Samija Khediru.

Manchester United planira poslati ponudu za braniča Lensa Facunda Medinu.

Medina, koji je prošle godine prvi put nastupao za Argentinu, zapeo je za oko klubovima širom svijeta sa svojim impresivnim nastupima u Ligue 1 ove sezone. Lensu se pridružio tek prošlog ljeta iz kluba Atletico Talleres iz svoje domovine, a francuski klub je jasno stavio do znanja da ga ne želi izgubiti već u zimskom prijelaznom roku.

Međutim, La Voix du Nord kaže kako Manchester United pokazuje interes za lijevog beka dok traže obrambene opcije – a tvrdi se da bi Crveni đavoli brzo mogli poslati i prvu službenu ponudu za Medinu.

Za njega će navodno poslati 12 milijuna eura, a sugerira se da bi Medina mogao biti potpisan, te zatim posuđen natrag u Lens do kraja sezone.

Mesut Ozil potpisao za Fenerbahce

Mesut Ozil je kako stvari stoje potpisao ugovor sa Fenerbahceom, gdje je uveliko morao srezati svoju plaću koju je imao u Arsenalu. Prema pisanju turskih medija, Ozil je potpisao ugovor vrijedan 3.5 milijuan funti godišnje, gdje će imati 67.300 funti tjedno – 282.000 funti manje u odnosu na plaću koju je imao u Londonu. Ozil je potpisao ugovor na tri i pol godine, a u toku ovog tjedna klub će napraviti i zvaničnu objavu.

Dele Alli i dalje je povezan sa odlaskom u PSG.

Čini se da veznjak nije potreban Mourinhu u Tottenhamu, a traži ga njegov bivši šef Mauricio Pochettino. Alli je izgubio mjesto u Engleskoj, a Ally McCoist računa da bi mu prelazak u Pariz mogao ponovo vratiti karijeru na pravi put.

Manchester United povezan sa braničem Real Sociedada Robinom Le Normandom.

Le Normanda, 24-godišnji braniča, navodno prate Crveni đavoli nakon što je impresionirao za Real Sociedad. Ove sezone je upisao 23 nastupa, a poznato je da Ole Gunnar Solskjaer želi novog braniča, bilo ovog mjeseca ili tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Everton u pregovorima za potpisivanje Joshue Zirkzeea iz Bayerna.

Ancelotti planira dovesti tinejdžera na posudbu sa opcijom kupnje na kraju sezone. Zirkzee, koji je postigao četiri gola u 16 utakmica za Bayern, bio je na probi u Evertonu 2017. godine, a talijanski menadžer ovog mjeseca želi osigurati pokriće za svoje napadače. Priča se da je klauzula obavezne kupnje viša od 10 milijuna eura, ali Sky Germany kaže da to ‘finansijski nije laka transakcija za Everton’.

Tottenham i West Ham su među klubovima koji su izrazili interes za potpisivanje Jessea Lingarda iz Manchester Uniteda

Veznjak Crvenih đavola započeo je samo dvije utakmice ove sezone, jednom u Carabao kupu i jednom u FA kupu – i jasno je da nije dio planova Olea Gunnara Solskjaera. Mnogi klubovi gledaju na mogućnost potpisivanja 28-godišnjaka, a Tottenham, West Ham i Sheffield žele ga zadržati u Premier ligi.

Interes postoji i iz inozemstva, jer Marseille, Porto, Inter i Nice prate Lingarda, izvještava ESPN.

Igrač Bayerna David Alaba – navodno je pristao pridružiti se Realu ovog ljeta.

28-godišnjak, kojeg je Pep Guardiola za vrijeme vođenja Bayerna pretvorio u braniča, na ljeto je bez ugovora i slobodno može razgovarati sa inozemnim klubovima. A prema pisanju Marce, Madrid je pobijedio u utrci za njegov potpis i dogovorio četverogodišnji ugovor sa austrijskim internacionalcem.

Mandžukić potpisao za Milan

Mario Mandžukić je novi

Mario Mandžukić je novi igrač Milana, potvrdio je klub u utorak. Potpisao je ugovor do kraja sezone sa mogućnošću produženja za sljedeću sezonu.

34-godišnji hrvatski napadač vratio se u Seriju A nakon što je prije nešto više od godinu dana napustio Juventus i pridružio se katarskom Al-Duhailu, međutim, tamo se nije baš snašao i ubrzo je postao slobodan igrač.

Mario bi u Milanu trebao zaraditi oko 1.5 milijuna eura do kraja sezone uz bonuse za plasman u Ligu prvaka i određeni broj nastupa.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!