NaslovnicaVijestiTRANSFERI DANA Bayern održao tajni sastanak, Leverkusen dovodi igrača Leicestera, Danny Rose...

TRANSFERI DANA Bayern održao tajni sastanak, Leverkusen dovodi igrača Leicestera, Danny Rose odlazi u Tursku!

Ušli smo u posljednja dva dana zimskog prijelaznog roka, a za danas vam donosimo najnovije transfere i glasine o njima.

TRANSFERI DANA

BAYERN ODRŽAO TAJNI SASTANAK SA BRANIČEM!

Njemački mediji navode kako je Bayern Munchen održao tajni sastanak sa braničem Leipziga Dayotom Upamecanom. Bild piše kako njemački prvaci žele dovesti talentiranog Francuza, no moraju se prvo dogovoriti sa Leipzigom oko naknade za transfer.

BAYER DOVODI POJAČANJE IZ LEICESTERA

Krilni igrač Leicestera Demarai Gray bi mogao stići u Bayer Leverkusen pišu engleski mediji!

RAMOS NA IZLAZNIM VRATIMA REALA!

Španjolski mediji pišu kako je Sergio Ramos sve bliže odlasku iz Los Blancosa, jer se klub i igrač još uvijek ne uspijevaju dogovoriti oko produženja trenutnog ugovora.

ENGLEZI LOVE KONATEA

Neki od najvećih engleskih klubova Manchester United, Liverpool i Tottenham žele dovesti braniča Leipziga Ibrahime Konatea, objavili su njemački mediji. 21-godišnjak ima otkupnu klauzulu od 40 milijuna eura.

DANNY ROSE ODLAZI U TURSKU?

Igrač Tottenhama Danny Rose je sve bliže potpisu za tuski klub Trabzonspor, pišu engleski meidji. Branič je već dogovorio ugovor sa klubom na tri i pol godine i potpisat će ga bez oštete, jer je ispao iz sastava Jose Mourinha u Londonu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!