NaslovnicaVijestiTRANSFERI DANA Džeko napušta Romu, Sevilla dovodi Gomeza, veznjak Reala odlazi u...

TRANSFERI DANA Džeko napušta Romu, Sevilla dovodi Gomeza, veznjak Reala odlazi u Milan!

Zimski prijelazni se uskoro završava, ostalo je nešto više od tjedan dana do kraja, a mi vam donosimo najnovije informacije o transferima i glasinama iz svijeta nogometa.

TRANSFERI DANA

BERNARD ODLAZI IZ EVERTONA?

Engleski klub traži 10 milijuna eura za brazilskog nogometaša Bernarda. Za njega je zainteresiran klub iz UAE-a, a ove sezone je postigao dva gola u deset nastupa.

VARANE DO KRAJA MJESECA ODLAZI IZ REALA

Rapfhael Varane želi otići iz Real Madrid, pišu danas španjolski mediji koji tvrde da je stoper nezadovoljan u kraljevskom klubu i želi novi izazov.

Francuski branič je došao u Real Madrid u 2011. godini, a ugovor mu istječe na ljeto 2022. godine pa bi već ove zime mogao napustiti Madrid.

Mediji pišu kako će ga Real pokušati prodati što prije moguće kako bi nešto i zaradio na njemu prije nego što ga budu morali pustiti u besplatnom transferu.

DŽEKO NAPUŠTA ROMU

Skoro svi talijanski mediji javljaju kako se Edin Džeko posvađao sa trenerom Rome Paolom Fonsecom i sada želi otići iz kluba. O njegovom odlasku se pričalo i prošle sezone, gdje ga je Juventus zamalo potpisao, ali do toga ipak nije došlo.

MILAN ŽELI VEZNJAKA REALA

Talijanski klub želi dovesti Lucasa Vasqueza kojem uskoro istječe ugovor sa Real Madridom. Kako kraljevski klub nije ponudio novi ugovor Vasquezu, špekulira se kako bi mogao preći u Milan, koji se ove sezone bori za titulu u Seriji A. Navodno bi trebao doći kao slobodan igrač.

SEVILLA DOVODI GOMEZA

Sevilla želi dovesti Alejandra ‘Papua’ Gomeza iz Atalante, objavili su talijanski mediji danas. Španjolski klub radi na tome da dovede nezadovoljnog igrača Atalante koji bi stigao u klub kao slobodan igrač.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!