NaslovnicaVijestiTRANSFERI DANA Džeko odbio transfer u Englesku, Gomez na liječničkim pregledima u...

TRANSFERI DANA Džeko odbio transfer u Englesku, Gomez na liječničkim pregledima u Španjolskoj!

Ostalo je još nekoliko dana do kraja zimskog prijelaznog roka, a Svijet Kladjenja vam donosi najnovije transfere i glasine za 26.1.

TRANSFERI DANA

ODEGAARD PROŠAO LIJEČNIČKE PREGLEDE

Martin Odegaard je sada i službeno prošao liječničke preglede, a Arsenal bi danas trebao predstaviti igrača. U Englesku stiže iz Real Madrida na posudbu do kraja sezone. Arsenal neće imati mogućnost otkupa igrača.

PAPU GOMEZ NAPUSTIO ATALANTU

Papu Gomez napušta Atalantu, a danas bi trebao završiti sa liječničkim pregledima u Sevilli. Španjolski klub je za 34-godišnjeg Gomeza odvojio oko 8.5 milijuna eura. On bi navodno trebao potpisati ugovor do ljeta 2024. godine. Podsjećamo da je Gomez odlučio napustiti Atalantu nakon što se posvađao sa trenerom Gasperinijem.

EDIN DŽEKO ODBIO KLUB IZ ENGLESKE?

Svi mediji izvještavaju kako je Džeko na izlaznim vratima Rome nakon što se posvađao sa trenerom kluba. U ovom trenutku Roma ima samo jednu ponudu za bosanskog napadača, međutim, on ju je odbio. Naime, radi se o tome da je West Ham stigao sa ponudom za bivšeg napadača Cityja, ali ih je odmah odbio. Sevilla je također zainteresirana za Džeku.

LUCAS TORREIRA IDE NA POSUDBU

Lucas Torreira se nije baš snašao na posudbi u Atletico Madridu i vraća se u Arsenal, koji ga odmah šalje na novu posudbu. Talijanski mediji javljaju kako bi Torreira mogao završiti u Fiorentini koja bi dobila pravo otkupa za 11 milijuna eura na kraju sezone.

LINGARD PRONAŠAO KLUB?

Jesse Lingard je na izlaznim vratima Manchester Uniteda. U ovom trenutku je za njega zainteresiran samo West Ham, koji ga želi dovesti na posudbu do kraja sezone. Jesse ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu za Manchester United u Premier ligi.

CRVENA ZVEZDA DOVODI 29-GODIŠNJEG IGRAČA BAYERA

Crvena Zvezda bi uskoro trebala potpisati 29-godišnjeg braniča Bayera Aleksandra Dragovića. On u Njemačkoj igra od 2016. godine, a prije Bayera je igrao za Austriju Beč, Basel i Dinamo Kijev. Ove sezone je odigrao 20 nastupa za Leverkusen.

DELE ALLI ŽELI NA POSUDBUU PSG

Dele Alli vrši pritisak na upravu Tottenhama, jer želi da ga puste na posudbu u PSG. U Parizu se trenutno nalazi njegov bivši menadžer Mauricio Pochettino.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!