NaslovnicaVijestiTRANSFERI DANA Eriksen se vraća u Englesku, Chelsea dovodi novog trenera, Juventus...

TRANSFERI DANA Eriksen se vraća u Englesku, Chelsea dovodi novog trenera, Juventus dogovorio transfer!

Prijelazni rok se završava za nešto više od tjedan dana, a mi vam za danas donosimo najnovije transfer vijesti i glasine.

Eriksen se vraća u Englesku?

Eriksen je dobio vrlo zanimljivu ponudu iz Premier lige, pišu engleski mediji. Naime, za njega je zainteresiran Leicester City koji ga želi dovesti kako bi se mogli boriti za prve četiri pozicije do kraja sezone. Međutim, ogroman problem stvara njegova plaća koja iznosi 300.000 tjedno, što Lisice definitivno ne mogu platiti.

Chelsea dovodi novog trenera

Mediji u Engleskoj pišu kako je Roman Abramović blizu odluke da smijeni Franka Lamparda. Navodno su veliki favoriti za preuzimanje kluba Thomas Tuchel i Julian Nagelsmann.

United, City, Chelsea i Bayern se bore za potpis Upamecana

Stoper Leipziga Dayot Upamecano je meta nekih od najvećih klubova na svijetu. Među njima su United, City, Chelsea i Bayern koji ne žele odustati od njegovog potpisa. Bit će zanimljivo pratiti ovu utrku!

Alejandro Gomez odlazi iz Atalante

Talijanski mediji pišu da je Sevilla zainteresirana za potpisivanje kapetana Atalante, Alejandra Gomeza. On se posvađao sa trenerom kluba i sigurno će otići do kraja ovog mjeseca.

Juventus dogovorio transfer za napadača?

Juventus još uvijek vodi pregovore sa Sassuolom oko napadača Gianluce Scamacce. Talijani traže rezervnog napadača za Alvara Moratu i Cristiana Ronalda. Sassuolo je spreman pustiti svog napadača na posudbu uz mogućnost otkupa.

Milan doveo braniča Chelseaja na posudbu

Chelseajev Fikayo Tomori ide na posudbu u Milan. Talijanski klub će imati opciju kupnje za 28 milijuna eura na kraju sezone.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!