NaslovnicaVijestiTRANSFERNI ROK OTVOREN: Ole Gunnar Solskjaer dovodi svoje prvo pojačanje!

TRANSFERNI ROK OTVOREN: Ole Gunnar Solskjaer dovodi svoje prvo pojačanje!

Manchester United se navodno približava transferu visoko rangiranog krilnog igrača Swansea Cityja Daniela Jamesa.

TRANSFERNI ROK OTVOREN

U onome što izgleda kao prvo pojačanje ovog ljeta za klub, čini se da bi 21-godišnjak mogao biti na putu za Old Trafford za početnu naknadu od 15 milijuna funti, što bi se moglo povećati sa dodacima, prema pisanju Evening Standarda.

U izvješću se objašnjava kako je menadžer Uniteda Ole Gunnar Solskjaer izrazio nadu da će se dogovor za Jamesa uskoro postići, što izgleda kao obećavajući dodatak momčad Manchester Uniteda.

Crveni đavoli trebaju malo mlađeg talenta, a James je pokazao mnogo potencijala u svojoj kratkoj karijeri do sada nakon što je odlično igrao u Championshipu.

Ostaje da se vidi, međutim, ako internacionalac Velsa može napraviti korak do Premier ligi, iako izgleda kao igrač koji ne bi trebao imati previše problema sa stilom igre Ole Gunnara.

Međutim, ovaj transfer znači da će United ići po Jamesa pored Jadon Sancha, sa Standard objašnjava da, iako klub nije u potpunosti odustao od mladog Engleza iz Dortmunda, transfer možda i ne izgleda previše vjerojatan ovog ljeta.

Ipak, navijači Uniteda bi trebali biti mnogo uzbuđeni sa Jamesom, jer bi dobili jednog dobrog igrača, gdje ovaj video isječak pokazuje njegove najbolje poteze i golove u 2019. godini.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!