NaslovnicaVijestiTransfer glasine: City i United nude 120 miliona za igrača Reala, SMS...

Transfer glasine: City i United nude 120 miliona za igrača Reala, SMS dogovorio sve sa novim klubom, Bayern pronašao rezervu za Lewandowskog

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

astronomsku ponudu za Sergeja

Manchester United i Manchester City su spremni za borbu za veznjaka Real Madrida Isca. Nakon loše sezone, Real je spreman da zaradi na Iscu, koji bi mogao napustiti klub za čak 120 milijuna eura, jer u klubu ne žele da mu produže ugovor nakon razočaravajućih partija u sezoni 2018-19.

Petr Čech se vraća u Chelsea!

Juventus je dogovorio osobne uvjete sa zvijezdom Lazia Sergejem Milinković-Savićem, prenosi Gianluca Di Marzio. 24-godišnjak nije briljirao u ovoj sezoni kao što je to bio slučaj u prethodnoj, te je postigao samo pet ligaških golova godinu dana nakon što je bio uspješan u čak 12 navrata. Ali reprezentativac Srbije je još uvijek interesantan na marketu, a Juve sada mora postići dogovor s Laziom za naknadu za igrača koji je u prošlosti bio vrijedan više od 100 milijuna eura.

Bayern München želi dovesti Maxa Krusea kao rezervu zvijezdu kluba Roberta Lewandowskog. Njemački portal Sport1 tvrdi da Bavarci prate napadača Werder Bremen i žele ga besplatno dovesti ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!