NaslovnicaVijestiTreća ponuda poslana: Leeds se sa Unitedom bori za pojačanje od 50...

Treća ponuda poslana: Leeds se sa Unitedom bori za pojačanje od 50 milijuna funti!

Leeds još uvijek pokušava zaključiti transfer za braniča Brightona Bena Whitea. Visoko ocijenjeni mladi igrač blistao je na posudbi na Elland Roadu prošle sezone i nije iznenađenje što ga Leeds želi zadržati.

Treća ponuda poslana

Tvrtka Sky Sportsa tvrdi da je Leeds poslao treću ponudu za Whitea, za koju se misli da je u iznosu od 25 milijuna funti, iako ostaje da se vidi hoće li to biti dovoljno.

Ranije se sugeriralo da bi White mogao koštati čak 50 milijuna funti, a Sun je tu cijenu imenovao zajedno sa dugim popisom top klubova koji ga žele dovesti, uključujući Manchester United, koji također želi završiti ovaj transfer.

Crveni đavoli bi također mogli dovesti nadarenog 22-godišnjaka, koji bi mogao biti idealan partner sa Harryjem Maguireom na Old Traffordu.

United je prošlog ljeta potrošio velike novce za Maguirea, ali njegova forma nije bila potpuno uvjerljiva, možda uglavnom zbog loše kvalitete obrambenih parnera kao što su Victor Lindelof i Eric Bailly.

White izgleda kao sljedeća velika stvar u Premier ligi, a United ne bi smio dopustiti suparnicima Leedsu da pobijedi u utrci za njegov potpis.

Leeds će svoju prvu utakmicu u Premier ligi igrati protiv Liverpoola u gostima gdje su naravno ogromni autsajderi sa koeficijentom 9.00 na njihovu pobjedu u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!