NaslovnicaVijestiTREĆE POJAČANJE BARCELONE: Katalonci u narednih nekoliko sati najavljuju novo pojačanje od...

TREĆE POJAČANJE BARCELONE: Katalonci u narednih nekoliko sati najavljuju novo pojačanje od 41 milijun eura

Nakon što je donekle spor početak njihovog ljetnog prijelaznog roka, konačno će i Barcelona dovesti zvučno pojačanje, treće ovog ljeta, jer gledaju da poboljšaju svoju momčad pred sljedeću sezonu na svim pozicijama.

TREĆE POJAČANJE BARCELONE

 

Klub je već najavio potpisivanje Clementa Lengleta i Arthura iz Seville i Gremija.

A sada, prema novinaru Bruno Andradeu, čini se da je Blagurana spremna najaviti još jedno uzbudljivo pojačanje ovog ljeta koje dolazi u obliku brazilskog krila Malcoma.

[su_bet365_100bonus]

Novinar, koji piše za Goal, navodi da će ugovor za igrača biti objavljen od strane kluba u sljedećih nekoliko sati, a Malcom će koštati oko 41 milijuna eura.

Ovo će biti sjajna vijest za navijače Blaugrane, jer konačno izgleda da je klub potpisao neku zdravu konkurenciju za Ousmane Dembelea.

Malcom je fantastično igrao za Bordeaux prošle sezone, sa igračem koji je postigao 12 golova i sedam asistencija u Ligi 1 prošle sezone, rekord koji je privukao interes nekih od najboljih klubova na svijetu.

[su_bet365_koeficijenti]

Potpisivanjem Malcoma, Barcelona bi se trebala uvjeriti da dobiju ono najbolje od njega i Dembelea ove sezone, a obojica će se sigurno usredotočiti na ulazak u prvu momčad u Ernesto Valverdeovoj startnoj liniji.

41 milijun eura izgleda kao cjenjkanje za igrača Malcomovih sposobnosti i gledajući kako ovaj krilni igrač ima samo 21 godinu, ovo izgleda kao da klub planira budućnost sa ovim transferom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!