NaslovnicaVijestiTrećeligaš s igračem manje izbacio Real Madrid iz kupa!

Trećeligaš s igračem manje izbacio Real Madrid iz kupa!

Real Madrid je u šesnaestini finala Kupa kralja senzacionalno izgubio kod Alcoyana 2:1 iako je vodio 1:0 te iako je drugi produžetak imao igrača više.

Real Madrid je utakmicu započeo sa rezervnim sastavom, dominirao u prvom poluvremenu te imao vodstvo od 1:0 koje nikako nije uspjevao povećati. Činilo se da će Real upisati rutinsku pobjedu međutim u 80’minuti iz prve poluprilike domaćini su došli do 1:1 nakon ubaćaja iz kuta.

Zidan je shvatio da stvari ne idu po planu te uveo Asensija, Hazarda i Kroosa. u 109’minuti je Alcoyana ostala sa igračem manje i činilo se da su im jedina nada penali. Real je zadnjih 10 minuta utakmice imao ogromnu dominaciju te se igralo pred golom Alcoyana međutim u 115’minuti su izgubili loptu pred golom Alcoyana te naivno ispali. Trećeligaš Alcoyana je složila fantastičnu kontru sa igračem manje i posramila Realove zvijezde.

Pogledajte gol kojim je vodoinstalater Juan Rodriguez izbacio Real Madrid iz kupa!

Zidaneu se opasno trese stolica budući da momčad igra loše te ima veliki zaostatak za Atletico Madridom u prvenstvu. Koeficijent da Real Madrid osvaja La Ligu je 3.75. Tri posljednje utakmice Real je kod Osasune igrao samo 0:0, potom je izgubio 2:1 od Athletica u polufinalu Superkupa, a sada je iz kupa ispao od trećeligaša.

Izjava Zidanea u kojoj je rekao da ispadanje od trećeligaša nije sramota definitivno mu neće pomoći da sačuva posao.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!