NaslovnicaVijestiTREĆI HRVAT U JUVENTUSU: Evo ko je na meti ovoga puta!

TREĆI HRVAT U JUVENTUSU: Evo ko je na meti ovoga puta!

Mediji iz Italije pišu kakoJuve ima na svojoj meti još jednog reprezentativca Hrvatske, to bi bio treći Hrvat u Interu, a riječ je o Šime Vrsaljku.

treći Hrvat

Marku Pjaci i Mariju Mnadžukiću bi se u januaru mogao pridružiti i treći Hrvat u Juvevntusu, kako pišu Italijani stara dama će svim silama pokušati dovesti Vrsaljku.

Juventus je spremio ponodu oko 25 miliona eura za januarski prijelazni rok, a navodno su ga pokušavali doveti i proteklog ljeta, ali nisu uspjeli.

Stara dama ima velikih problema od kako je otišao Dani Alves na poziciji desnog beka, jer Deni Scihlio i Lichtsteiner nisu uspjeli zadovoljiti trenera Juventusa Massmiliana Allegrija.

[su_live_koeficijenti]

Pored Juventusa, Vrsaljka će pokušati dovesti i Napoli, ali ipak Juventus nije zabrinut zbog toga, jer bi Napoli ponudio 14 miliona eura za Vrsaljku.

Čelnici Atletico Madrida su odbili ponudu od 14 miliona eura, ali sada će razmisliti, jer je Juventus poslao ponudu koliko oni i traže za Vrsaljka.

Pored Juventusa, ponudu šalje i Roma koju vodi Eusebio di Francesco, trener koji je vodio Vrsaljka u Sassuola.

Atletico Madrid je doveo Vrsaljka kao zamjenu za Juanfrana, ali ipak 32- godišnji Španac i danas dan igra redovno, a Vrsaljko je svjestan da u velikim klubovima bi bio u početnom sastavu.

Tako da Vrsaljko neće još dugo izdržati u Atletico Madrid, te da će u januaru vjerovatno napraviti transferu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!