NaslovnicaVijestiTreći najveći transfer u historiji: Real Madrid i Zinedine Zidane napadaju zvijezdu...

Treći najveći transfer u historiji: Real Madrid i Zinedine Zidane napadaju zvijezdu Dortmunda!

Florentino Perez primio je od novog trenera kluba Zinedine Zidanea zahtijev za dovođenje nogometaša iz Dortmunda. Predsjednik Reala će se osloniti na dobre odnose s Nijemcima i pokušati ostvariti veliki posao.

Zidane naredio Perezu

Real Madrid ima jednu od najlošijih sezona u posljednjih nekoliko godinaa navijači čekaju remont tima Zinedina Zidana. Francuz tvrdi da zna što želi i što mu je potrebno za obnovu tima. Novac, narvano, nije prepreka. Francuzu će biti potrebno oko pola milijarde eura.

LOŠE VIJESTI ZA UNITED: Zidane im krade igrača od 180 milijuna eura!

Šuškaju se glasine, nude se igrači iz svih kluba, spominju se realni i nerealni transferi. Najnoviji koji se dovodi u vezu s Realom je mladi engleski nogometaš Jadon Sancho, također engleski reprezentativac, inače član njemačkog giganta Borussie iz Dortmunda.

Pojedinosti o navodnom interesu Reala, prenosi sportski list Bild, koji navodi da se Sancho našao na listi želja Zidanea. Zidane je već izvijestio Florentina Pereza, predsjednika kluba, koji je bio u vrlo dobrim odnosima s Hans-Joachimom Watzkeom iz Dortmunda.

Bild tvrdi da bi Real i zapravo i mogao dobiti ovu bitku. Naravno, s novcem. U igri bi čak bio i treći najskuplji transfer u povijesti nogometa i sa njim spektakularan iznos od 180 milijuna eura. Skuplji bi bili samo Neymar i Kylian Mbappe, za koje je pravo bogatstvo dao PSG.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!