NaslovnicaVijestiTrener Al-Nassra okrivio Ronalda za iznenađujuću eliminaciju iz saudijskog Superkupa

Trener Al-Nassra okrivio Ronalda za iznenađujuću eliminaciju iz saudijskog Superkupa

Trener Al-Nassra Rudi Garcia svalio je dio krivnje na Cristiana Ronalda nakon što je njegova momčad poražena s 3-1 od Al-Ittihada u polufinalu saudijskog Superkupa.

Romarinho je poveo u 15. minuti utakmice igrane na King Fahd međunarodnom stadionu prije nego što je marokanski napadač Abderrazak Hamdallah udvostručio vodstvo neposredno prije odmora. Anderson Talisca smanjio je prednost u 67. minuti, ali je Muhannas Al-Shanqeeti u sudačkoj nadoknadi “zapečatio” pobjedu momčadi Nuna Espirita Santa.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ronaldo je imao veliku priliku za izjednačenje nekoliko trenutaka prije nego što je Hamdallah povisio na 2-0 za Al-Ittihad. Lopta mu je ubačena nakon centaršuta s desne strane i činilo se da će petostruki osvajač Zlatne lopte zabiti za Al-Nassr. Ipak, golman Marcel Grohe dobro je obranio nakon Ronaldovog udarca glavom, a već u sljedećem napadu Al-Ittihad je postigao drugi pogodak na utakmici.

Nakon utakmice Garcia je istaknuo kako je Ronaldova prilika bila prekretnica u utakmici.

“Jedna od stvari koja je promijenila tijek utakmice bila je propuštena šansa Cristiana Ronalda u prvom poluvremenu. Čestitam Al-Ittihadu. Oni su odigrali puno bolje prvo poluvrijeme od nas, a mi smo odigrali dobro drugo poluvrijeme, ali nažalost nismo uspjeli popraviti rezultat”, rekao je novinarima bivši trener Rome i Lyona.

Ronaldo još uvijek traži prvijenac u novom dresu nakon dvije utakmice u kojima nije pogodio mrežu.

Al-Nassr će sljedeću ligašku utakmicu igrati 3. veljače protiv Al-Fateha.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!