NaslovnicaVijestiTrener Betisa: Dinamo je poznat po pobjedama u prvenstvu, pred nama je...

Trener Betisa: Dinamo je poznat po pobjedama u prvenstvu, pred nama je težak zadatak

Manuel Pellegrini, trener Betisa, izjavio je u srijedu da će dvije utakmice s Dinamom u Konferencijskoj ligi biti izjednačene, bez obzira na to što se zagrebački klub trenutno nalazi na trećem mjestu u hrvatskom prvenstvu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Ove dvije utakmice bit će izjednačene. Dinamo obično igra u Ligi prvaka, a u svom prvenstvu je navikao pobjeđivati ​​u svim utakmicama pa nam neće biti lako. Ali želimo ostvariti dobar rezultat prije uzvrata”, rekao je 70-godišnji Pellegrini na konferenciji za medije.

Dinamo i Betis u četvrtak od 21 sat igraju prvu utakmicu šesnaestine finala Konferencijske lige. Uzvrat je tjedan dana kasnije u Zagrebu. Dinamo zauzima treće mjesto u hrvatskom prvenstvu iza Hajduka i vodeće Rijeke. U subotu je izgubio dva puta i odigrao 2:2 s Lokomotivom.

“Ne vjerujem da će Dinamo u Konferencijskoj ligi biti nemaran zbog situacije u svom prvenstvu. To su dva različita puta, a oba vode u Europu sljedeće godine. Nema favorita. Varamo se ako mislimo da nas čeka lak protivnik. Dinamo će pokušati osvojiti Konferencijsku ligu, na način da će nas prvo htjeti izbaciti”, rekao je Pellegrini.

Betis je na šestom mjestu španjolske lige. U petak su slavili 2:0 u gostima kod Cadiza, koji se nalazi u zoni ispadanja iz španjolske prve lige. Pellegrini je najavio da će njegova momčad igrati na isti način, iako u njoj neće biti nekih igrača koji su nastupili u tom susretu.

“Protivnici su različiti, ali mi pokušavamo igrati naš nogomet. Pokušat ćemo zadržati istu dinamiku kao protiv Cadiza, a mogu se samo nadati da će igrači pojedinačno imati isti učinak. Moramo ići korak po korak da vidimo do kuda možemo doći. Sada ćemo pokušati preskočiti ovu rundu, protiv suparnika koji je velika momčad hrvatske lige”, istaknuo je Pellegrini.

Potvrdio je da u četvrtak u momčadi neće biti Cedric Bakambu, 32-godišnji napadač doveden iz Galatasaraya. Zbog ozljeda neće igrati napadač Ayoze Perez, veznjaci Isco Alarcon i Guido Rodriguez, te braniči Marca Bartra i Abner Vinícius da Silva Santos.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!