NaslovnicaVijestiTrener Cardiffa najavio nesvakidašnji potez za duel sa Cityjem!

Trener Cardiffa najavio nesvakidašnji potez za duel sa Cityjem!

Revoltiran suđenjem protiv Chelseaja, gdje je njegov tim drastično oštećen, trener Cardiffa najavio je nesvakidašnji potez za duel protiv Manchester Cityja.

Neil Warnock bio je u nedjelju u centru pažnje nakon što je na neobičan način protestvovao kod sudaca nakon poraza Cardiffa od Chelseaja, ali nije se zaustavio na tome.

Cardiff je vodio protiv Chelseaja, ali sve se promijenilo kada su Bluesi izjednačili iz očiglednog ofsajda. Nakon toga su gosti uspjeli da dođu i do pobjede, a Neil Warnock je nakon sisreta neko vrijeme stajao naspram sudaca i na taj način izrazio protest zbog činjenice da je njegov tim ozbiljno oštećen.

Bio je oštar Warnock i u izjavama nakon utakmice i ocijenio je da njegov tim igra “u najboljoj ligi na svijetu koja ima najgore suce”.

Dan nakon utakmice menadžer Cardiffa imao je novu “epizodu” i najavio je da bi u srijedu protiv Manchester Cityja mogao na teren da izvede kompletan rezervni sastav iako je prvobitno najavljivao da njegov tim možda može da odoli “Građanima”.

“Možda bih mogao i da izvedem rezervni sastav, bilo bi interesantno da vidimo šta juniori misle o tome”, rekao je Warnock.

“Konstantno dobijamo teške udarce. Vjerovatno ću u srijedu na teren izvesti mladi tim, možda primimo samo 10 ili 11 golova. Nije važno protiv koga igraš, važno je ko ima zastavicu i pištaljku”, dodao je Warnock.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!