NaslovnicaVijestiTrener Dinama nakon poraza od Lyona: Tužan sam i sretan

Trener Dinama nakon poraza od Lyona: Tužan sam i sretan

Dinamo Zagreb poražen je na svom stadionu sa 0-1 od francuskog predstanvika Lyona u 5. kolu najelitnijeg europskog klupskog natjecanja Lige prvaka. Pobjedonosni pogodak za ‘Lavove’ postigao je Alexandre Lacazette u 72. minuti utakmice na asistenciju Rafaela. Dinamo je imao par dobrih prilika na utakmici, ali nažalost nisu ih uspjeli realizovati, tako da su i dalje bez pogotka u dosadašnjoj fazi Lige prvaka. Trener Dinama, Ivajlo Petev nakon utakmice dao je izjavu medijima u kojoj je opisao svoje viđenje utakmice.

trener Dinama

Trener Dinama, Ivajlo Petev nakon utakmice na Maksimiru rekao je da su mu pomješana tužna i sretna osjećanja. Petev je u današnjoj utakmici izveo pomalo neočekivani vezni red – Pavičić, Knežević i Gojak.

“Tužan sam i sretan. Tužan zbog rezultata jer nije realan prema prikazanom. Ali, reakcija igrača je bila jako dobra i s tim sam jako sretan. Taktički smo dobro pročitali Lyon, imali smo nekoliko odličnih šansi, znamo tko je Lyon. Zadovoljan sam željom i htijenjem, bacali smo se na glavu.”,  rekao je bugarski stručnjak

Zatim je trener zagrebačkog tima opisao svoje viđenje primljenog pogotka.

“Zadovoljan sam i s njima i sa svima. U nogometu ili možeš ili ne možeš, nema mladih i starih, ja sam zadovoljan nijhovom igrom. Normalno, to nam je poremetilo ritam, dobili smo gol kada je Pavičić imao problema s ozljedom, ali dobili smo gol iz naše greške.”, priznao je Ivajlo Petev.

Dinamo će u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka gostovati Juventusu, a to će vjerovatno za torinski klub biti odlučujuća utakmica u borbi za prvo mjesto grupe H. Nakon odigranih pet utakmica, tabela grupe H izgleda ovako:

  1. Juventus 11
  2. Sevilla 10
  3. Lyon 7
  4. Dinamo Zagreb 0

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!